Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Projekce finálových zápasů Komety přesunula radnice od kina do parku

Hokejový park vyroste ve čtvrtek na brněnském Moravském náměstí. Od kina Scala se tam přesune velkoplošná obrazovka a na fanoušky čeká i doprovodný program. Kvůli promítání se však zkrátí provozní doba trhu.

Brány parku otevřou organizátoři před každým zápasem ve čtyři hodiny odpoledne. „Lidé se mohou těšit například na koncerty. Před prvním utkáním zahraje kapela Lidopop,“ řekl Pavel Bartošek z pořádající agentury. Fanoušky čekají kromě dvou velkoplošných obrazovek také stánky s pivem, občerstvením, toalety i stánek se suvenýry.

V dalších dnech dala radnice Brna-středu šanci vystoupit v doprovodném programu začínajícím a méně známým hudebníkům. „Myslím si, že především rockové skupiny uvítají možnost zahrát před několika tisícovkami posluchačů,“ sdělil starosta Brna-středu Libor Šťástka.

Na Moravské náměstí se chystá například Ivan Hamák. „Tak dobrou atmosféru nezažiji snad ani na stadionu. Doufám, že s ostatními fanoušky oslavíme vítězství Komety,“ uvedl Brňan.

Organizátoři z bezpečnostních důvodů v době konání zápasů park oplotí. „Zároveň platí přísný zákaz vnášení vlastních alkoholických nápojů, pyrotechniky, zbraní a ostrých předmětů do areálu,“ upozornil mluvčí Brna-středu Roman Burián.

Kvůli projekcím však musí trhovci, kteří se na náměstí přesunuli ze Zelného trhu, skončit s prodejem už ve tři hodiny odpoledne. „Ve městě je volných ploch pro podobné aktivity nedostatek, takže musíme hledat přiměřený kompromis. Věřím, že vzhledem k mimořádnému úspěchu brněnských hokejistů to prodejci i jejich zákazníci pochopí,“ dodal Šťástka.

Autoři

Štítky kometa, moravské, náměstí, Scala, projekce, sport, zápas, zelný, trh, prodejci, Brno, zprávy, kino, Moravské náměstí, Brno-střed, Libor Šťástka, HC Kometa Brno, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projekce finálových zápasů Komety přesunula radnice od kina do parku  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.