Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zpátky v čele! Kometa v Boleslavi vydřela výhru 2:0 a je opět lídrem tabulky

Hokejisté Komety vyjeli v neděli na led Mladé Boleslavi s jasným cílem - odčinit páteční domácí porážku s Hradcem Králové. A ačkoliv do utkání nastoupili velmi aktivně, o žádné střelecké hody se nejednalo. První gól padl až po 50 minutách hry. Naštěstí do mladoboleslavské branky. Kometa si tak ze středních Čech odvezla tři body a vyhoupla se zpět na čelo tabulky, které drží o skóre před Třincem.

Zápas v Boleslavi nebyl, co se herního projevu týče, nikterak nudným. V první i druhé třetině měly oba týmy několik slibných šancí. Především Kometa ostřelovala domácího brankáře Maxwella nadějnými projektily. Domácí gólman však chytal v opravdu vynikající formě. Na gól se tak čekalo až do poslední desetiminutovky zápasu.

V té paradoxně Kometa tahala za slabší provaz. Na vině byly především tři hry v oslabení za sebou. V té poslední se v útočné třetině porval u mantinelu Mallet, vybojovaný puk předložil Hynku Zohornovi a branka ve čtyřech byla na světě - 1:0 pro Kometu.

To byl pro modrobílé signál uzavřít se na konec zápasu, zodpovědně bránit, bojovat a spolehnout se na fantastického Vejmelku. Taktika vyšla na 110%, jelikož ji gólem do prázdné brány korunoval Martin Dočekal.

Další zápas hrají modrobílí doma. A je se na co těšit! Do Brna v rámci malého moravského derby přijedou Ševci ze Zlína.

Foto Kometa Brno, Roman Kantor

Štítky FK Mladá Boleslav, HC Kometa Brno, FC Hradec Králové, HC Oceláři Třinec, Středočeský kraj, Karel Vejmelka, Lukáš Nahodil, FC Zbrojovka Brno, FC Fastav Zlín, Martin Dočekal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpátky v čele! Kometa v Boleslavi vydřela výhru 2:0 a je opět lídrem tabulky  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.