Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mistři už zase trénují, k přípravě se připojily i posily

Hokejisté mistrovské Komety Brno zahájili i s novými posilami Lukášem Nahodilem, Tomášem Svobodou a Tomášem Dujsíkem přípravu na novou sezonu. Už před týdnem se sešli ke společným tréninkům mladíci z extraligového kádru a dnes je doplnili hráči věkově střední generace. Hlavní opory dostaly při "suché" přípravě možnost se podle vlastní volby připravovat s týmem nebo individuálně.

„Všichni jsou si vědomi velké konkurence a podle toho se v přípravě chovají," řekl novinářům trenér Komety Kamil Pokorný. Do společných tréninků se už dnes zapojil i kapitán týmu Leoš Čermák, od úterý začne trénovat také Tomáš Malec.

„Klasickou přípravu jsme inovovali. Každou středu budeme chodit na led, kde se budeme věnovat individuálním činnostem. A přípravu na ledě bez puku máme i v pátečním programu. Zjednodušeně řečeno tento trénink bude místo běhání v lese. Hráči získají kondici tam, kde je jim to vlastní," podotkl Pokorný.

V plném tréninkovém procesu je už po zranění z konce sezony Vojtěch Němec, s úlevami se připravuje i Jan Káňa. Lehké tréninky absolvují také Tomáš Vincour a Jan Štencel, kteří rovněž kvůli zraněním nestihli závěrečné zápasy play off.

"Suchou" přípravu zakončí hokejisté Komety 30. června. Po dvoutýdenní dovolené se pak sejdou v kompletní sestavě k přípravě na ledě.

Zdroj: ČTK, Kometa Brno

Štítky trénink, HC Kometa Brno, Tomáš Svoboda, Lukáš Nahodil, Leoš Čermák, Tomáš Malec, Vojtěch Němec, Jan Káňa, Tomáš Vincour, Jan Štencel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistři už zase trénují, k přípravě se připojily i posily  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.