Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kometa válčí v prvním semifinále na ledě Hradce!

Do prvního zápasu semifinálového klání vstoupili dnes po páté hodině odpoledne hokejisté Komety Brno. Na ledě Hradce Králové je však čeká tvrdý boj. Mountfield si, obdobně jako Kometa, se soupeřem ve čtvrtfinále poradil hladce, když přehrál Litvínov 4:1 na zápasy.

První třetina prvního semifinále mezi Kometou a Hradcem králové na východočeském ledě vítěze nepřinesl. Oba týmy pozorně brání, na konci všech snažení obou celků jsou však perfektně rozchytaní Marek Čiliak a Patrik Rybár. Přesto si Kometa dokázala vytvořit dvě slibné šance. Ani jedna z nich ale neskončila za Rybárovými zády.

Předčasný konec měl zápas bohužel pro Vojtěcha Němce. Brněnský forvard totiž v 18. minutě tvrdě atakoval domácího Andrise Džerinše a vyfasoval trest 5 plus do konce utkání.

Štítky semifinále, Mountfield Hradec Králové, HC Kometa Brno, HC Verva Litvínov, Patrik Rybár, Marek Čiliak, Vojtěch Němec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa válčí v prvním semifinále na ledě Hradce!  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.