Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senzace pokračuje. Kometa veze z Prahy vedení 2:0 na zápasy

To, v co doufali jen ti největší hokejoví optimisté, se stalo skutečností. Brněnská Kometa zvládla otočit i druhý zápas na ledě Sparty a v pátek bude usilovat už o třetí vítězství. I ve druhém duelu se přitom trefili Martin Nečas a Alex Mallet, výhru pečetil bombou v prodloužení Jozef Kováčik.

Kometa do první reprízy čtvrtfinále vstoupila lépe než do pondělní premiéry. Pohlídala si nástup a byť znovu inkasovala jako první, herně se svému soupeři vyrovnala. V patnácté minutě se prosadil krásnou individuální akcí osmnáctiletý Martin Nečas a srovnal skóre zápasu.

Domácí na jeho branku ještě rychle odpověděli gólem z hole Kumstáta. To bylo ale z jejich strany vše. Ve zbytku vyrovnaného zápasu už padaly branky pouze za Pöpperleho. Ve třetí třetině poslal zápas do prodloužení gólem v oslabení Mallet. Plánované dvacetiminutové prodloužení pak předčasně ukončil Jozef Kováčik, když se trefil z vrcholu pravého kruhu.



Brňané si tak po snovém startu série vezou domů dva body za dvě výhry na ledě soupeře. O ty další se poperou v pátek a v sobotu před zraky brněnských fanoušků.

Dominik Vaněk

Štítky AC Sparta Praha, Jozef Kováčik, HC Kometa Brno, Martin Nečas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senzace pokračuje. Kometa veze z Prahy vedení 2:0 na zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.