Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zbrojovka připravuje velkolepé oslavy stého výročí

Utkáním mezi Zbrojovkou Brno a Slovanem Bratislava vyvrcholí v neděli 9. června oslavy stého výročí založení brněnského fotbalového klubu. Účast na oslavě přislíbil i legendární hráč a trenér Josef Masopust, který v roce 1978 přivedl Zbrojovku v roli kouče k jedinému mistrovskému titulu.

Program oslav začne už 17. května zahájením výstavy v nákupním centru Vaňkovka, kde bude také oficiálně dána do prodeje kniha o všech historických kapitolách klubu až do současnosti.

V sobotu 8. června se uskuteční v Městském divadle slavnostní večer za účasti padesáti legend brněnského fotbalu z řad hráčů, trenérů a funkcionářů. Hlavní část oslav se odehraje o den později.

„Už od 9 hodin se uskuteční charitativní turnaj fanklubů prvoligových celků a Slovanu Bratislava v malé kopané. Na 17:30 bude připravena autogramiáda všech hráčů mistrovského týmu z roku 1978. O půl hodiny později začne předzápas mezi výběry hráčů a fanoušků hokejové Komety Brno a Zbrojovky. Kromě toho připravujeme několik dalších akcí pro děti a mládež," uvedl ředitel klubu Vlastimil Ostrý.

Zdroj: ČTK

Štítky Zbrojovka Brno, výročí, oslavy, sto let, Josef Masopust, slavnost, FC Zbrojovka Brno, ŠK Slovan Bratislava, Vaňkovka, HC Kometa Brno, Vlastimil Ostrý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka připravuje velkolepé oslavy stého výročí  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.