Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zbrojovka má nového trenéra! Povede ji ex-plzeňský Roman Pivarník

Fotbalovou Zbrojovku povede do nadcházející sezóny nový trenér Roman Pivarník. Padesátiletý kouč, který naposledy působil v Plzni, podepsal se Zbrojovkou dvouletou smlouvu. Do Brna si sebou přivede asistenta Tomáše Truchu a trenéra brankářů, bývalého vynikajícího brankáře Slavie Martina Vaniaka. Dosavadní zastupující trenéři Richard Dostálek s Martinem Doležalem povedou juniorku, Lukáš Přerost ve Zbrojovce končí.

Rodák z Piešťan Roman Pivarník začínal s fotbalem v Košicích, v Česku pak nastupoval za Duklu a Sigmu Olomouc. V roce 1994 zamířil do Rapidu Vídeň, se kterým dobyl rakouský pohár i titul a probojoval se do finále Poháru vítězů pohárů či do základní skupiny Ligy mistrů. Během kariéry si zahrál i v Izraeli či Německu.

S trenéřinou začínal v HFK Olomouc, působil v Saúdské Arábii, Rakousku i na Slovensku. V nejvyšší soutěži vedl celky Olomouce, Bohemians a naposledy trénoval Viktorii Plzeň.

Foto FC Viktoria Plzeň | Zdroj Zbrojovka Brno

Štítky trenér, Roman Pivarník, FC Viktoria Plzeň, SK Slavia Praha, FC Zbrojovka Brno, Martin Vaniak, Richard Dostálek, Martin Doležal, SK Sigma Olomouc, SK Rapid Wien

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka má nového trenéra! Povede ji ex-plzeňský Roman Pivarník  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.