Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zbrojovka doma padla s Libercem. V tabulce zůstává poslední

V sedmém kole nejvyšší fotbalové ligy vyzvala Zbrojovka doma Slovan Liberec. Po posledním domácím zářezu, kdy se brněnským fotbalistům podařilo porazit Spartu, však přišlo zklamání. Zbrojovka ze zápasu odešla bez bodu. V ligové tabulce tak nadále okupuje smutné poslední místo. Naopak Slovan se díky třem bodům prozatím posunul na třetí místo.

První poločas byl jednoduše smutný. Zbrojovka si v něm vstřelila vlastní gól a nakonec byla ráda, že byl jedinou brankou, kterou z vlastn ísítě lovila. Liberečtí měli více ze hry a několik slibných gólových příležitostí.

Ve druhé půli svou hru výrazně zlepšila a snažení fotbalistů v červeném neslo ovoce. Po přihrávce Pilíka, který nastoupil k jubilejnímu 250. zápasu nejvyšší ligy, se v 65. minutě trefil Alvin Fortes. Červenobílá radost však neměla dlouhého trvání  podařilo se jí srovnat. O pouhých šest minut později však zařídil vítězství libereckého týmu Roman Potočný.

Zbrojovka tak po domácí prohře zůstává na posledním místě, odkud ji může sesadit jen výrazná prohra Jihlavy na hřišti Jablonce. Příští kole vyrážejí brněnští do Karviné, jež má po sedmi koelch taktéž pouhé čtyři body.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno, AC Sparta Praha, Tomáš Jablonský, FK Baumit Jablonec, FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná, Alvin Fortes, Roman Potočný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka doma padla s Libercem. V tabulce zůstává poslední  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.