Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Remízový král je zpět. Zbrojovka vstoupila do jarní části ziskem jednoho bodu v Teplicích

Fotbalisté Zbrojovky Brno vstoupil do jarní části ePojisteni.cz ligy remízou 1:1 v Teplicích. V nejvyšší fotbalové lize tak nevyhráli již osm zápasů v řadě. V Teplicích k bodovému zisku navíc ani nemuseli skórovat. O branky do obou sítí se postarali sami žlutomodří.

 

Na první pořádnou šanci zápasu čekali diváci v Teplicích dobrých dvacet minut. Jejich čekání však stálo za to. Domácí Martin Fillo se blýskl závanem chvilkové geniality, když s míčem u nohy téměř od půlky přešel hřiště přes tři brněnské hráče až do vápna, kde zkušenou střelou na zadní tyč otevřel skóre.

Že by však branka domácí nějak zvlášť nakopla, to se říct nedá ani při nejlepší vůli. Na druhé straně naopak přišla pro Brno příležitost v podobě přímého kopu ze střední vzdálenosti. Centr domácí brankár Grigar nepříliš šikovně vyrazil přímo do nebezpečného prostoru mezi penaltou a malým vápnem. V souboji o odražený balon byl úspěšnější domácí obránce, vinou setrvačnosti z něho však vytěžil jen vyrovnávací vlastní gól.

Po poločase se Brno zatáhlo do obranného bloku a už tak málo vídaných šancí ještě ubylo. Výjimkou byl jen gól domácího Vanečka, jež zhodnotil přihrávku Nivalda a uklidil ji do Melichárkovy brány. Zbytečně. Praporek pomezního vyletěl vzhůru a s ní i poslední šance diváků na gólovou radost v zápase.

Zbrojovka si tak z Teplic odvezla už (!) desátou remízu v sezoně. Příští kolo v sobotu 25.2. přivítá Brno doma taktéž nepříliš bodově obdařený Liberec. Výkop v 16 hodin.

Martin Šeda

Štítky FK Teplice, FC Zbrojovka Brno, HC Kometa Brno, Martin Fillo, FC Slovan Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Remízový král je zpět. Zbrojovka vstoupila do jarní části ziskem jednoho bodu v Teplicích  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.