Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Díky soustředění v hospodách postoupili do Národní florbalové ligy. Orly z Telnice florbal baví

Jsou dva druhy sportovců. První pravidelně trénují, drží si životosprávu, snaží se neustále zlepšovat, pracovat na sobě. Druzí většinou pracují na stmelování party, nejčastěji v oblíbené klubové hospodě. Svým způsobem trénují taky, ale trošku jiný druh sportu. A přesně těmito interdisciplinárními typy sportovců, kteří zvládnou výživné sobotní "soustředění" do páté ranní a v neděli lítat po palubovce, jsou Orli z Telnice.

O co méně mají natrénováné, to více mají napito a natmeleno. Když k tomu pak přidáte geniální marketing na sociálních médiích, ke kterému používají pouze a výhradně dvacet let osvědčený program Malování, dostanete sympatikou partu, které fandíte, aniž byste je viděli hrát.

A přesně to je Orel Telnice. Tým, který si dnes v 18 hodin v jihomoravské Telnici užije svou premiéru ve třetí nejvyšší české florbalové lize. 

„Jsme známí tím, že se florbalem bavíme a nedělá nám problém zajít večer před zápasem do hospody nebo klubíku. Loňská sezona se v tomto osvědčila, takže v tom plánujeme pokračovat," popsal strategii do nové sezóny jeden z hráčů.

Druhý dechem pak pozval na úvodní zápas sezóny, ve kterém telničtí Orli vyzvou brněnské Gullivery.  „Je to ideální událost pro osamělé matky s dětmi" dodal výše citovaný hráč, který si však z taktických důvodů nepřál být jmenovaný. Diváci se krom prvotřídního florbalu můžou těšit na losování o cenu ‘Lucky divák’´ nebo kvalitní předzápasový playlist. Účast slíbilo i pár brněnských celebrit. Jestli dorzí, to ví jen ony samy.

Vy rozhodně doražte! Zápas v tělocvičně ZŠ Měšťanská v Telnici začíná v 18 hodin.

 

Štítky florbal, Telnice, hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky soustředění v hospodách postoupili do Národní florbalové ligy. Orly z Telnice florbal baví  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.