Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hotel Dvorana? Během filmového festivalu třikrát cool!

Na Karlovy Vary už se znovu valí lavina nových filmů. Navíc bude letos Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary slavit padesátý ročník. Na nejprestižnější a největší festival ve střední a východní Evropě přijíždějí zástupy diváků a po červeném koberci se procházejí světové hvězdy. Vy navíc můžete být s Hotelem Dvorana přímo u toho a dopřávat si neomezeného luxusu.

Proč třikrát cool? Takovou šanci máte jen jednou za život. No, a to už je samo o sobě cool.

Ptáte se na druhé cool? V novém českém Hotelu Dvorana Karlovy Vary zažijete pocit důležitosti jako hvězdy filmového festivalu. Každý host je pro personál jedinečný klientem. Luxusní hotel nabízí kromě poctivé české kuchyně i wellness, kde používá výhradně českou kosmetiku z rašeliny a minerálů. V hotelu naleznete i kinosál, venkovní terasu na zábavu až do rána, další prosklenou terasu dělanou pro tanec a posezení s přáteli a herní klub jen pro vás. A to všechno za rozumné ceny! Jako bonus k tomu získáte parkování před hotelem zcela zdarma. Tohle je určitě cool!

A poslední cool? Filmový festival letos nabízí možnost těm, kteří přijdou s červeným líčením nebo černým papírovým motýlkem, přístup na VIP akce. Hotel Dvorana tuto akci podporuje tím, že dámy mohou být v hotelu nalíčeny a páni dostanou černý papírový motýlek. Budete se tak moci zařadit po bok Johna Travolty nebo Mela Gibsona, kteří festival navštívili v poslední letech.

Navíc pouze Hotel Dvorana Vás odveze na festival se SPO TAXI za pouhých 99 korun. U toho nesmíte chybět. Hotel Dvorana a Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je to ideální spojení.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s rněnskou Drbnou může jeden čtenář vyhrát voucher na pobyt na jednu noc v Hotelu Dvorana pro dvě osoby. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do 22. června následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Napsal: Lukáš Dvořák

Hotel Dvorana vznikl v části území bývalého areálu CINK. K čemu areál dříve sloužil?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky filmový festival, festival, Karlovy Vary, Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, hotel, Střední a východní Evropa, John Travolta, Mel Gibson, Lukáš Dvořák, Drbna.cz, terasa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hotel Dvorana? Během filmového festivalu třikrát cool!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.