Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dospělé vrací do dětství, děti uvádí v nadšení. BRuNO family park si zamiluje každý

PR článek

Letos na podzim oslaví druhé narozeniny. A stejně jako každé dítě, i BRuNO family park rostl za poslední dvě léta do krásy a přináší hlavně radost. Rodinné herní centrum v brněnské části Slatina je unikátní nejen svoji rozlohou a nabídkou atrakcí, které si děti zcela zamilují už od první návštěvy, ale i službami, jež přinesou klid a chvíli oddechu rodičům. Ti si navíc mohou v parku naplno zařádit stejně jako jejich ratolesti.

Nejmodernější park v Česku

Čtyřicet atrakcí, plocha o výměře 3800 m2 a status nejmladšího a nejmodernějšího rodinného parku v Česku. To je BRuNO family park.

Pravý autodrom a moře s lodičkami

Dobrodružná dítka určitě ihned sjedou 38 metrů dlouhý tobogán, který vede z jedné ze tří lanových věží. Ty jsou nad zemí propojeny fascinující spletí zavěšených chodeb, tunelů a lanovek.

Každé dítě trénuje doma skákání na posteli. Není tedy divu, že jedním z největších oblíbenců je 15 metrů dlouhý a dva metry vysoký skákací polštář. Naprostou bombou pak autodrom s autíčky. Skutečným zážitkem - především pro ty nejmenší - je malé vnitřní “moře”, vodní cesta s lodičkami.

Unikátní nabídku BRuNO family parku pak podtrhují chodbičky tajuplného podzemního labyrintu, který je protkán celým parkem. Ale není se čeho bát, každé dítě si z něj nakonec cestičku ven přeci jen najde!

Balónky všude, kam se podíváš

Pro ty nejmenší je v BRuNO family parku připraven speciální koutek plný tisíců kulatých radostí. Dětičky se zde mohou schovávat, brodit nebo si jen nechat jen tak nadnášet v bazénku s neuvěřitelnými 34 tisíci balónky a fontánkou, která balónky vystřeluje do vzduchu.

Nejlepší narozeniny v Brně

Radost z narozenin je u dítěte mnohonásobně vyšší, když ji může sdílet se svými kamarády. BRuNO family park je ideálním místem na dětskou narozeninovou oslavu. Vybrat si přitom můžete ze sedmi tématický salónků, podle toho, co má vaše dítě rádo: na své si přijdou například malé princezny, milovníci a milovnice zvířátek, cirkusu i budoucí kosmonauté.

Vše je přitom zařízeno za vás - rodiče: od výzdoby, přes občerstvení, až po narozeninový dort či diskotéku. Vašemu malému oslavenci či oslavenkyni popřeje i sám maskot parku - velký plyšový čáp Bruno. O program oslavy a zabavení dětí se postará školený animátor. Jako vzpomínku na šťastnou oslavu vám pak zůstanou fotografie z celého krásně prožitého odpoledne.

Bezpečnost na prvním místě

O své děti se nemusíte obávat o nic víc, než kdyby si hráli u vás doma. Park je koncipován tak, aby si děti užily plnou porci zábavy a maminky se o ně přitom nemuseli strachovat. Atrakce splňují přísné bezpečnostní normy a prochází pravidelnými kontrolami. Starostlivé maminky tedy můžou své ratolesti klidně hlídat od stolku se šálkem kávy v restauraci, která je součástí parku.

Příměstské tábory i mimo letní sezónu

Pro děti zážitek, pro rodiče odpočinek. Není divu, že v posledních letech nabírají příměstské tábory na oblibě. Proč je však pořádat pouze v létě, když mívají školáci kratší prázdniny i na jaře, podzim či v zimě?

Příměstský tábor v BRuNO family parku pro děti pravidelně připravuje vzrušující program plný her a zábavy, nehledě na počasí! Zúčastnit se mohou děti od 3 do 12 let. Pro každou věkovou kategorii je připraven speciální program. Tábor si tak naplno užijí všichni. Ale pozor! Nejbližší tábor se koná již tento týden.

Klapy Klub pro maminky na mateřské

Stranou v rodinném centru nestojí rozhodně ani maminky na mateřské. Scházejí se každou středu a čtvrtek dopoledne a se svými malými poklady cvičí, hrají si, malují ve výtvarných dílničkách nebo prostě pokecají a vzájemně sdílejí s ostatními maminkami sdílejí nejrůznější mateřské zážitky a zkušenosti.

Moderní multimediální kroužky

Naše děti vyrůstají v době obrovského technologického boomu. Digitální zařízení jako mobily, počítače či tablety provází jejich dětství i dospívání. Tak proč je nenaučit, aby strávili svůj čas kreativně? Multimediální kroužek naučí děti od 8 do 14 let upravovat fotografie ve photoshopu, vytvářet montáže, koláže či stříhat a editovat videa.

Netradiční teambuilding

Přemýšlíte, jak stmelit pracovní kolektiv? Vypusťte společně to hravé dítě, které ve vás spí! BRuNO family park nabízí speciální programy sestavené právě pro firemní teambuildingy. Mimo to je v  areálu k dispozici také moderní konferenční a gastronomické zázemí.

Vybraná kuchyně po celý den

Z blbnutí na atrakcích dětem většinou pořádně vyhládne. Maminky si navíc ve své chvilce klidu rády dají kávu a nějaký dortík. Proto jsou v areálu dvě krásné a moderní restaurace. V otevřené kuchyni pak můžete sledovat, s jakou elegancí připravuje pan šéfkuchař váš pokrm. Milerád vám také zařídí pohoštění na narozeninovou oslavu nebo catering na firemní akci.

Foto BRuNO family park

Štítky narozeniny, Slatina, slavnost, Česko, příměstský tábor, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dospělé vrací do dětství, děti uvádí v nadšení. BRuNO family park si zamiluje každý  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.