Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na České pod hodinami vznikl moderní a atraktivní nehtový salón. Během pár týdnů už si získal srdce zákaznic

PR článek

Prostorný a moderní interiér, příjemný personál a úžas ze stěny nabízející stovky různých barevných kombinací. Takové budou vaše první dojmy po příchodu do nově otevřeného nehtového salónu krásy Nbeauty Nail Studio v “centru centra” - na České pod hodinami. Otevřený je teprve od konce července, přízeň zákazníků si však získává již od prvních dní. Drbna tak neodolala zvědavosti a do nového salónu poslala svou redaktorku.


Zpočátku jsem byla docela nervózní. Ostatně, na nehty jsem šla vůbec poprvé v životě. Viděla jsem sice už pár povedených kousků na facebooku a instagramu Nbeauty, sama jsem ale takovou proceduru nikdy nezažila. Netušíc, co mě čeká, jsem tedy vstoupila do salónu. 

Hned ze začátku mě přivítal majitel a ukázal mi moderní prostory studia. Mou pozornost upoutaly především desítky barevných laků, množství šablon a tvarů seřazených na policích. Pokud existuje nějaký nehtový ráj, vypadal by asi nejspíš takhle!

„Zameřujeme se  na manikúru a pedikúru. V první řadě nám jde o zdravou péči nehtu. Zákazník si přitom může vybrat z desítek barev, tvarů nebo jestli bude chtít nanést shellac, gelové nebo akrylové nehty,“ spouští majitel salónu, mladý sympaťák Tony.

Pokud jsou to pro vás (stejně jako pro mě), neznámé pojmy, nezoufejte, ochotný personál vám rád vysvětlí a poradí, jaký typ nehtu se k vám hodí. „Záleží jakou práci vykonávate. Pro manuální práci potřebujete odolné nehty, které se jentak nezlomí. V tom případě bych doporučoval akryl, který je z uvedených typů nejpevnější. Běžně však děláme i klasické gelové nehty či Shellac, což je šetrná forma laku, která se hned aplikuje na nehty. Jeho výhodou je, že se nemusí obrušovat, jednoduše se rozpustí v roztoku,“  vysvětluje Tony.

Tisíce různých kombinací nehtu

Gel, akryl či shellac jsou však jen základními stavebními materiály nového, krásně zdobeného nehtu. Předtím se však v případě, že vlastní nehty nejsou dostatečně dlouhé (v případě mém), aplikuje pevný umělohmotný nehet. „Jeho výhodou je, že se na něm nikdy neusadí špína. Narozdíl od lidských nehtů," doplňuje Tony. 

Než jsem se stihla posadit do křesla, přede mnou se rozprostilo několik rozložených šablon s desítkami barev a laků. Můžete si vybrat tvar nehtu, typ laku, stovky odstínů barvy..Plus zkrášlovací doplňky jako kamínky, ombre nanášené airbrushem nebo chromové se zrcadlovým efektem. Na nehty vám v Nbeauty zvládno nanést dokonce i 3D malbu. Na výběr máte z tisíců, možná i desítek tisíc různých kombinací nehtů. Pokud jste tedy zvyklé na klasické jednobarevné nehty, salon vás (stejně jako mě) přesvědčí, že s nehtami se dá hezky vyhrát a výsledek opravdu stojí zato.

Na přání cokoliv

Nbeauty se však nespoléhá jen na vlastní portfolio vzorů a stylů. „Zákazník může klidně přijít s předem navrhnutým designem. Lidé často sledují na sociálních sítích různé trendy, se kterými k nám chodí. Ať už přijde s jakýmkoliv vizuálem, garantujeme mu, že na zhruba 90% jeho nehty budou vypadat, jako na fotce," ujišťuje Tony.

Nakonec jsem si vybrala i já. Sympatická manikérka mě pak posadilla do koženého křesla a hned se pustila do práce: nalepení umělého nehtu, sestřih do mnou vybraného tvaru a pak zabrušování. Po několika broušení se aplikuje gel. „Používáme jen osvědčené gely. Pohybuji se v tomto oboru již několik let a za tu dobu jsem našel své osvědčené - z velké části americké - značky. Používám je už léta a vím, že jsou kvalitní a vydrží dlouho," dodává Tony.

Následovaly tři vrstvy gelu. Po každém z nich strčím ruku do malé "přihrádky" ve stole. Nachází se v ní modrá UV lampa, která materiál přilne k nehtu. Následně mi manikérka na růžový podklad začne pečlivě nanášet metalický, lesklý, zrcadlový prášek. 

Pak už následuje jen poslední fáze v podobě ochranného gelu a voňavého olejíčku na změkčení kůžičky v okolí nehtu. Třešničku na dort tomu posadila příjemná masáž rukou se zvláčňujucim krémem.

Celá procedura trvala zhruba padesát minut. Padesát velmi příjemně strávených minut.

A výsledek? Já jsem nadmíru spokojená, posuďte sami!


Jak jsem později zjistila, stoprocentně nejsem sama. Stačí kliknout a podívat se na hodnocení zákaznic na stránkách studia. Za pouhé tři týdny už si Nbeauty Nail Studio stihlo získat srdce (a nehty) mnoha Brňanek. Přidáte se k nim? :)

Autoři | Foto Martin Šeda, Nbeauty Nail Studio

Štítky nehty, krása, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na České pod hodinami vznikl moderní a atraktivní nehtový salón. Během pár týdnů už si získal srdce zákaznic  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.