Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Místo dvou piv posilka

PR článek

Sněhy už dávno roztály, otepluje se, léto se pomalu blíží. Nastává nejvyšší čas začít myslet na to, jak budeme vypadat (a jak se chceme cítit) v plavkách či v lehkém letním oblečení. Jinými slovy - začněme zase makat! A pokud bydlíte v centru Brna či poblíž, ideálním místem pro nakopnutí do pořádné kondičky je Fitness Blue Gym na Kotlářské ulici.

Fitness Blue Gym posilovna je jedna z nejstarších fungujících zařízení svého druhu v Brně, kam už od roku 1998 zavítaly cvičit a zvelebovat své zevnějšky desetitisíce lidí. Od počátku nabízí Fitness Blue Gym široké veřejnosti bohatě vybavený moderní prostor v centru Brna, kde zdokonalují svou fyzickou kondici muži i zástupkyně něžného pohlaví. Blue Gym poskytuje nepřeberné množství posilovacích strojů, na kterých se dají komplexně posilovat všechny partie lidského těla. 

Víc než 1000 metrů čtverečních sportovní plochy

Kdo by si myslel, že půjde jen klasické fitko, kde najde stroje, činky, možná sem tam rotoped a hromadu nabušených borců jako z Barbara Conana, bude příjemně překvapen. Na 30 strojích i na dalších ploše pro aerobní, formovací či kombinované cvičení je k dispozici celkem 48 stanovišť. Samozřejmostí je i bar s obsluhou, prodej doplňků výživy, poradenství či využití individuálních lekcí s trenérem.

K posilovně a k zázemí (oboje má přes 450m2) jsou k dispozici dva sály (velký a malý dohromady o rozloze 230m2), které jsou určeny pro sálové lekce. Celý prostor tak přesahuje více než 1000m2 sportovní plochy. V sálech najdou uplatnění při speciálním cvičení třeba těhotné ženy.

Od power jogy, přes pilates či těhotenská cvičení až po cross training

Pro dříve narozené jsou určeny kurzy seniorského cvičení, cvičení pro lidi s nadváhou nebo s problémy pohybového aparátu. Harmonogram obou sálů je využit velmi různorodě a bohatě, každý si zde pohodlně najde, co mu nejvíce vyhovuje. Z moderních cvičebních metod si vyberete například z power jogy, bosu, pilates, fyziofit, zdravotních a těhotenských cvičeních, jogalates, fit jogy, body form, aero dance, fit pump, step choreo, interval body, perfect body, cross training, tabata, fit ball a další.

V poslední době stále zažívá rozmach indoor cycling - skupinová jízda na rotopedech pod vedením trenéra. Na indoor cycling je zde připraven speciální sál, opatřený kvalitní vzduchotechnikou a kvalitní hudební aparaturou. S trenérem se najednou sveze 10 dalších jezdců. Standardem jsou u všech rotopedů kombinované pedály, které umožňují i jízdu s cyklistickými tretrami.

Na doladění perfektního vzhledu i odpočinku nabízí Fitness Blue Gym solárium či infrasaunu. Ta slouží k prohřátí organismu před další sportovní, rehabilitační nebo regenerační aktivitou.  Dá se využít i jako samostatná regenerační aktivita. 

Nejlevnější vstupné pro studenty v Brně

„V poslední době se snažíme zacílit i na studenty a vysokoškoláky. A právě pro tuto mladou a početnou skupinu máme nastaveno nejlevnější vstupné. Nikde jinde v Brně se za 60,- Kč do posilovny či na jednu organizovanou lekci v sále nedostanete“ uzavírá majitel Igor Ryšavý. Blue Gym také zajišťuje řadu let víkendové pobyty se cvičením, které několikrát do roka navštíví desítky žen.

Pokud tedy chcete udělat něco pro svoji fyzičku, Fitness Blue Gym je ideálním místem pro vaše plány. Nám nezbývá než vám popřát pevnou vůli, dlouhou výdrž a rychle rostoucí svaly!

Štítky Brno, posilovna, rotoped, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo dvou piv posilka  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.